Ontwikkeling creatief magazine, De Fabriek

Met het magazine starten we een zoektocht door de immense voormalige Honigfabriek in Nijmegen en maken een beeldend verslag van alles wat hier te doen is. Het magazine wordt een kwartaalblad waarin alle ondernemers van de Honig een plek kunnen krijgen. Door het duidelijk in kaart brengen van de wirwar aan ondernemers, ruimtes en werkplekken, maakt het magazine wegwijs in de Honigfabriek. Het doel is de bindende factor, de rode draad te vormen tussen de ondernemers binnen de Honig en de inwoners van Nijmegen. Opdrachtgevers, geïnteresseerden, publiek en creatievelingen zullen zo hun weg naar de Honig weten te vinden. De ontwikkeling van het magazine is in volle gang; de vormgeving staat voor een groot deel, interviews zijn afgenomen en de eerste photoshoots zijn gedaan. 

 

De inhoud van het magazine zal bestaan uit kunst en cultuur, eten & drinken, 12 ambachten, concerten & evenementen, sport, nieuwe media, voorstelrondes, foto´s, reviews, agenda, plattegronden, recepten en meer.

 

Ondertussen hebben we met creatief collectief AAN, een redactieteam bij elkaar waar je u tegen zegt. Naast Studio Brul en Vermeulen Fotografie werken we met een ervaren hoofdredactrice,
5 journalisten, 3 topfotografen, een stylist, een visagist en hebben we een tweetal verrassende columnisten.

 

De Meesterproef, Oersoep, Het Fabrikaat, De Smeltkroes, Galerie Bart, De Beachfabriek, Blommers Coffeeroasters en De BBQ Brandtweer, zijn een aantal namen van ondernemers binnen het Honigcomplex die terug komen in de eerste editie van het magazine.